tiistai 30. elokuuta 2016

IMF on virallisesti myöntänyt tuhonneensa Kreikan tahallaan

Suomalainen media on taas loistavasti "unohtanut" nostaa keskiöön asioita, jotka paljastavat asioiden todellisen laidan. Uutinen löytyy täältä. Keskeinen pointti on siis siinä että IMF:n oma sisäinen selvitys (julkinen raportti) toteaa että he ovat hoitaneet Kreikan kriisiä väärin ja ovat rikkoneet omia sääntöjään pyrkiäkseen miellyttämään ranskalaisia ja saksalaisia yksityisiä sijoituspankkeja. Kyseessä ei ole mikään salaliittoteoria, vaan IMF:n oma julkinen tunnustus. Ts. Kreikan kautta Saksa ja Ranska ovat varastaneet koko Euroopalta verorahoja jo ennestään rikkaille paskiaisille. Hämmästyttävää on vaan se että ketään ei kiinnosta ja koko Euroopan annetaan murentua silmiemme edessä. Samoja toimia, jotka eivät toimineet Kreikassa, toteutetaan nyt Suomessa, koska Suomen hallitus on saanut epäviralliselta Euroryhmältä kehotuksen toteuttaa samat toimet. Nämä toimet eivät IMF:n mukaan tule parantamaan Suomen taloustilannetta ja ne ovat vääriä toimia Suomen talouden elvyttämiseksi. Olisi toivottvaa jos Suomessa osattaisiin protestoida vähän voimakkaammin.

Olisihan se kiusallista suomalaisille poliitikoille, jos tällainen olisi suomalaisten yleisessä tietoisuudessa, ei voisi syyttää kreikkalaisia ahneudesta ja kerätä irtopisteitä. Suomen valtion johto voi minun puolestani mädäntyä helvetissä.

Kehotan kaikkia tervepäisiä ja kynnelle kykeneviä Suomalaisia aivovuotamaan mahdollisimman pian. Asiat eivät ole muuttumassa parempaan suuntaan. Olen henkilökohtaisesti seurannut paikan päältä viiden vuoden ajan miten IMF:n ja Euroryhmän uudistukset ovat rappioittaneet kokonaisen valtion ja tehneet kauniista vuoristomaasta roskakasan. Nyt Suomessa ja muualla Pohjois-Euroopassa toteutetaan samaa politiikkaa, jonka tarkoituskaan ei ole korjata asioita. Se minulle on kuitenkin vielä epäselvää, että mikä ihme tätä sairasta ja sadistista politiikkaa motivoi.

Suomen järviä yritetään jo yksityistää, koska vedestä tulee entistä harvinaisempi yleellisyys; Suomen hallituksella ei ole mitään tavoitteita edes estää tätä kauheutta tapahtumasta. Tämä on vasta alkua. Wikileaksin vuotoja kannattaa pöyhiä.

Suomalaisten on aika ruveta vaatimaan omaan maahansa tiukkaa korruptiolainsäädäntöä sekä ruveta vaatimaan läpinäkyvyyttä kaikkiin neuvottelupöytiin joihin Suomen omat päättäjät osallistuvat. Nettistriimaus pitäisi saada osaksi Valtion hallintoa; aina vankiloiden vartioista presidentin kansliaan asti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti