perjantai 18. syyskuuta 2015

Stubb, Sipilä ja Soini : Kysymys?

Miten yliopistojen budjettien karsiminen auttaa Suomalaista yritysmaailmaa samaan aikaiseksi 5% lisää tuottavuutta? Tai miten yliopistojen tai peruskoulutuksen budjettiin kajoaminen nyt saa Suomen viennin vetämään? Tai miten nämä uudistukset nyt lisäävät tuottavuutta missään? 

Kuka ikinä onkaan nykyistä hallitusta äänestänyt on omalta osaltaan osallistunut koko Suomalaisen sivistysyhteiskunnan alasajoon. Samalla he ovat osallistuneet tasa-arvon ideaaliin perustuneen hyvinvointivaltion tuhoamiseen. Tämän hallituksen toimien jälkeen ainoastaan n. 100 000 rikkainta Suomalaista + muutamat Kokoomusta fanittavat hyödylliset idiootit, tulevat olemaan onnellisempia. Ei kukaan muu, eikä ainakaan se 50% joka heitä on äänestänyt.

Sipilän TV-esiintyminen oli leikkausperusteidensa puolesta totaalista valehtelua. Suomessa jaetaan melkein miljardin verran yritystukia, jotka Valtiovarainministeriön oman arvion mukaan eivät tuota voittoa, mutta niihin ei ole kajottu. Selvästikin lasten ja nuorten hyvinvointia koskeviin menoihin on hyvä puuttua, kun ei heillä ole äänioikeutta. Maataloustuet eivät myöskään koske kuin pientä vähemmistöä, niiden hyödyllisyyttä tai järkevyyttä ei ole edes arvioitu. Sipilä sanoi TV-haastattelussa että Suomi kaipaa samaa lääkettä kuin Kreikka. Pitää olla pää aika syvällä hiekassa jos ei osaa lukea Kreikan tilannetta ja todeta että se nyt ei ainakaan ole oikea reitti. Mutta ei, kurjistetaan mieluummin koko Valtioa, ennemmin kuin kosketaan rikkaan eliitin tai pienten vähemmistöjen etuoikeuksiin.

Kovasti se Kokoomuskin on innovaatioiden perään toitottanut ja nyt sitten kurjistetaan Suomen ainoan huippuyliopiston tila niin huonoksi, ettei sadan parhaan yliopiston joukkoon enää ole tämän jälkeen pääsyä. Miten ihmeessä tämä nyt lisää "innovaatioiden" määrää tai laatua? Eikös tutkimus nyt ole se paikka mistä niitä "innovaatioita" pitäisi tulla?

Suomalaisen älymystön huono kohtelu saa heidät aivovuotamaan muualle kiihtyvällä tahdilla, maahan joka ei arvosta koulutusta tai tiedettä ei ole järkeä jäädä. Suomalainen taide-eliitti vuotaa jo Berliiniin, jahka taiteilijat ja tieteilijät lähtevät karkuun, ei tänne jää kuin ne ääliöt jotka äänestivät nykyistä hallitusta ja maahanmuuttajat -- talk about irony. Ilman älymystöä tämä laiva uppoaa kyllä aivan taatusti. Suomesta tulee puiseva ja kuiva paikka.

Tuskin olen ainoa joka tässä nyt pohtii että pitäisikö tehdä Hämeen-Anttilat.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti