sunnuntai 26. heinäkuuta 2015

Merkel tiesi jo 2011 ettei finanssikuri toimi

Suomen media jatkaa ihailtavaa hiljaiseloaan melkoisen suuristakin skandaaleista. Wikileaksin vuotaman NSA-sähkeen mukaan Merkel on ollut täysin tietoinen siitä ettei nykyinen talouskuripolitiikka paranna Kreikan asemaa. Merkel ts. ajaa tahallaan politiikkaa, joka johtaa siihen ettei Kreikka voi maksaa velkojaan koskaan. Voi vain olettaa että Stubb on ollut tästä tietoinen myös. Hyvä Suomi, jatka vaan omankin hautasi kaivamista

Lukijoille tiedoksi, että olisi ehkä Suomessakin järkevää tarkistaa että kuka hallinnoi Julkisten tulojen sihteerin virkaa käytännössä. Kreikan kohdalla Valtion kassa oli siirretty Brysselin hallintaan jo ennen Syrizan voittoa. Mikäli vastaava kuristusote on saatu jo Suomesta, niin siitä olisi järkevää irrottautua nyt, eikä ennen kuin EU:lle saadaan, jo nyt avoimesti keskustelussa oleva talousministeri, joka voi puuttua minkä tahansa  maan budjettiin.

Kehitys menee nyt tällä hetkellä ihan oikeasti siihen suuntaan, että Suomesta ollaan tekemässä halpatuotantomaata, jossa työtä tekevien oikeudet on purettu minimiin. Teenpä  ennusteen, että sen jälkeen kun Saksa on ottanut hallintaansa kaiken Euroon liittyvän, se rupeaa tarjoamaan keppiä ja porkkanaa paikallisille koululaitoksille siitä, että ensimmäinen opetettava vieras kieli tulee olemaan Saksa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti