sunnuntai 2. joulukuuta 2012

Tutkimus kannabiksen käytöstä

Hei taas ja mukavaa pikkijoulukauden alkua.

Olen Michael Laakasuo(VTM & M. Sc.), evolutiivinen sosiaalipsykologi. Noin kuukausi sitten etsin viimeksi vastaajia kyselylomakkeeseeni. Nyt minulla on uusi kyselylomake valmiina ja jälleen on jaossa elokuvalippuja ja Stokkan lahjakortti (30€).  Jos ette minua aikaisemmista yhteydenotoista muista, niin olen väitöskirjan tekijä ja tutkin emootioita ja päätöksentekoa ja olen kerännyt vuoden aikana keskimäärin neljä aineistoa, olen hyödyntänyt blogiani  aikaisemminkin tätä tarkoitusta varten. Myös absolutistit ja henkilöt jotka eivät ole koskaan käyttäneet kannabista ovat erittäin toivottuja ja tarvittuja vastaajia.

Haluaisin kiittää teitä kaikki avusta jota olen aikaisemminkin saanut aineistonkeruutani varten.

Tässä uudessa tutkimuksessani on tarkoitukseni tarkastella päihteiden käyttöä ja päihteidenkäyttöön liittyviä tekijöitä.

Päihdekyselyyn on tarkoitus kerätä n. 160 vastaajaa. Päihdekysely vie aikaa esitestauksen perusteella n. 20 minuuttia. Laitan lomakkeen kiinni kun asiallisten vastausten määrä on tullut täyteen.

Päihdekyselyn löytää täältä:
http://fppvu.eu.qualtrics.com/SE/?SID=SV_6fcQvo3bDpx7iEl

Tarvitsen vastaajia myös edelliseen kyselylomakkeeseeni. Tämä kysely tarkastelee lapsuuden kehitysympäristön suhdetta päätöksentekoon, lomakkeen löytää täältä:
http://fppvu.qualtrics.com/SE/?SID=SV_6ME2DH9tsKm2Zgx

Molemmat lomakkeet on on testattu sekä teknisesti että sisällöllisesti ennen aineistonkeruun  aloittamista. Mikäli kuitenkin lapsuksia ilmenee, niin niistä saa tiedottaa vastaavalle tutkijalle (eli tässä tapauksessa minulle). Tavoitteeni on että molemmat aineistot olisivat kasassa ennen Joulua, jotta voin postittaa palkinnot ihmisille vuodenaikaan sopivassa hengessä.

Mikäli teillä on yhteyksiä julkisiin sähköpostilistoihin, niin arvostaisin, jos  voisitte levittää tätä tutkimukseenosallistumiskutsua. Myös linkkaukset facebookkiin ja muuhun sosiaaliseen mediaan auttavat paljon.

En tunne Suomen päihteidenkäyttöön liittyvää foorumimaailmaa kovin hyvin, mutta arvostaisin jos minulle osataan kertoa että minne kaikkialle tällaista kyselytutkimusta voisi levittää.


Parhain terveisin,

-- Michael Laakasuo,
Evoluutiopsykologi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti