keskiviikko 7. marraskuuta 2012

Aineistonkeruu: Lapsuus ja päätöksenteko

Hei kaikille blogini lukijoille!

Jälleen kerran on se aika vuodesta kun eräs moninaisuutemme ilmenemismuodoista, Michael Laakasuo(VTM & M.Sc), aloittaa aineistonkeruun. Tällä kertaa tutkimusmatkan kohteena on  sukeltaa varhaislapsuuden kokemuksia peilaavaan aivotilojen avaruuteen ja mikroskopoida josko sieltä löytyisi yhteyksiä taipumuksiin tehdä haastavia päätöksiä harvinaislaatuisissa elämän proosatilanteissa.

Tutkimukseen osallistuvien kesken arvotaan 42 Finnkinon elokuvalippua ja tavoiteltu aineiston koko on n. 240 laadukasta vastausta. Kyselylomakkeen täyttäminen vie aikaa n. 30 minuuttia ja sen ajaksi vastaajia pyydetään sammuttamaan matkapuhelimensa ja muut elektroniset ääntä pitävät laitteet. Pyydämme heitä asettamaan nettiselaimen asentoon jossa vain yksi välilehti on auki kerrallaan.

Sää Helsingissä on pimeä ja sateinen ja löydätte lomakkeen osoitteesta:
 http://fppvu.qualtrics.com/SE/?SID=SV_6ME2DH9tsKm2Zgx

Pyydämme kaikkia kyselyyn vastaajia pitämään raajansa ja ulokkeensa visusti tietokoneen näppäimistön ja hiiren välittömässä läheisyydessä. Kyselyn loppupuolella vastaajat saavat ykistyiskohtaisen kuvauksen tutkimuksen näkymättömästä kehikosta, jota tavataan teoriaksi nimittää. Mikäli tutkimuksesta herää kysyttävää voi tutkijalle osoittaa sähköpöstia tutkimusvälineen sisällä mainitussa osoitteessa.

Pyydämme kaikkia vastaajia levittämään tutkimuskohteeseen johtavaa polkua, jota internetosoitteeksi nimitetään. Arvostamme kovasti etenkin sitä, jos osoite löytää tiensä Kuantaloraamattuun tai tolppana elektronisten urosten luetteloihin.

Peace,

--Michael

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti